Geur Collectie.

Geuren hebben een grote invloed op onze emoties en gevoel. Dat komt doordat de stimulatie van geur direct wordt verwerkt in gebieden van de hersenen die een emotionele functie vervullen. Geuren zijn ook verbonden aan herinneringen, want in ons onderbewustzijn worden geuren samen met de fysieke omgeving als een herinnering opgeslagen.

Etherische olie brengen je direct bij je gevoel en helpen je te focussen op je lichaam en alle sensaties die de geuren in je lichaam teweeg brengen.

biologische essentiele olie

amber

Amber essentiële olie geeft vertrouwen in jezelf en verminderd zorgen. Ze ondersteunt je bij een onrustig en gespannen gevoel.5ml

€15,95

bergamot

Bergamot essentiële olie geeft je kracht en energie, zowel bij angst en depressie. Bij grote mentale en fysieke inspanningen geeft ze jouw extra steun.5ml

€8,95


cederhout

Cederhout essentiële olie heeft een verzachtende en zuiverende werking. Haar geur trekt liefde en gezelligheid aan. Ze brengt rust en kalmte. Ze verzacht woede en angst.5ml

€11,95


cipres

Cipres essentiële olie is rustgevend en ontspannend, vooral als je vermoeid bent of troost nodig hebt. Deze geur geeft je energie en kracht.

5ml

€8,95

citroen

Citroen essentiële olie geeft je het gevoel alsof er weer een frisse wind door je leven waait. Het geeft je een gevoel van vreugde en vrolijkheid. Er sprankelt nieuwe hoop aan de horizon.


5ml

€8,95


DEn

Den essentiële olie zuivert, geeft kracht en energie en verhoogt het welzijn op een subtiele manier.

5ml

€11,95


eucalyptus

Eucalyptus essentiële olie bevordert je concentratie en helpt je om weer wat helderheid te krijgen. Eucalyptus ondersteunt je denken.
5ml

€5,95

gember

Gember essentiële olie heeft een sterk verwarmend effect. Dit merk je op lichamelijk en psychisch niveau. Gember is een sterke stimulans en ze helpt je om blokkades aan te gaan.


5ml

€8,95


geranium

Geranium essentiële olie heeft een rustgevende werking waarbij je innerlijk evenwicht herstelt wordt. Ook kan ze je helpen om weerbaarder te zijn bij negatieve invloeden.


5ml

€12,95


jeneverbes

Jeneverbes essentiële olie bevordert je slaap. Ze brengt je weer terug naar een stabiel innerlijk gevoelsleven.5ml

€9,95

kaneel

Kaneel essentiële olie geeft een gevoel van welbehagen en activeert je fantasie en creativiteit.5ml

€8,95


lavendel

Lavendel essentiële olie kan je helpen bij je slaap en vermoeidheid. Ze heeft een zuiverende werking. Lavendel schenkt liefde en tederheid.


5ml

€9,95


limoen

Limoen essentiële olie is een vrolijke, stimulerende geur die jouw creativiteit en concentratie vermogen verhoogd. Ze verjaagd vermoeidheid.
5ml

€8,95

may chang

May Chang essentiële olie is een bekende olie in de Chinese Geneeswijze. Ze brengt je levenslust weer terug en ze is in staat om te transformeren. May Chang is zeer geschikt om een ruimte te zuiveren.


5ml

€12,95


mandarijn

Mandarijn essentiële olie brengt een verwarmende speelse creativiteit. Vooral kleine kinderen ervaren haar als fijn.
5ml

€8,95


patchouli

Patchouli essentiële olie heeft een ontspannende werking en helpt je om in balans te blijven in periodes van stress. Ze kan een betoverende atmosfeer creëren. En tegelijkertijd is ze aardend en helpt ze ons beter in ons lichaam te blijven.5ml

€10,95

pepermunt

Pepermunt essentiële olie heeft een verhelderende werking bij malende gedachten. Ze biedt hulp om los te komen van oude denkpatronen en het krampachtig vasthouden aan oude gewoontes. Je kunt weer helder nadenken.


5ml

€8,95


petit grain

Petit Grain essentiële olie verheldert de geest, ontspant en maakt vredig. Ze maakt plaats voor een opgewekte stemming. Ze versterkt je intuïtie, je creatieve denken en draagt bij aan een helder waarnemingsvermogen.5ml

€9,95


rozemarijn

Rozemarijn essentiële olie werkt als een natuurlijke oppepper. Ze zuivert lichaam en geest en stimuleert een blije, optimistische sfeer. Hierdoor is ze echt een olie om bij wakker te worden.5ml

€8,95

rozenhout

Rozenhout essentiële olie heeft een kalmerend effect, zonder verlies van alertheid. Je kan even afstand nemen van je alledaagse problemen en beslommeringen.

5ml

€12,95


sandelhout

Sandelhout essentiële olie werkt voor balans en stabiliteit. Ze is verbonden met zielenrust. Haar boodschap is steeds: Laat de gedachte maar los. Ze helpt je een rustmomentje voor jezelf te vinden.


5ml

€12,95


sinaasappel

Sinaasappel essentiële olie staat bekend om haar opbeurende en zorg verminderende eigenschappen. Ze brengt opgewektheid en een positief gevoel. Ze is een algehele stemmingsverbeteraar.


5ml

€8,95

tea tree

Tea Tree essentiële olie is goed voor je concentratie vermogen. Het maakt je geest helder en helpt je om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress.5ml

€8,95


vetiver

Vetiver essentiële olie brengt je als mens in verbinding met de aardse krachten. Regeneratie en versterking zijn dan ook de krachten van Vetiver.
5ml

€9,95


wierook

Wierook essentiële olie kalmeert bij onrust en stress. Ze opent de ziel voor nieuwe verbanden en mogelijkheden te zien. Ze slaat een brug tussen de materiële en de spirituele wereld.
5ml

€14,95

ylang ylang

Ylang Ylang essentiële olie schept een vredige sfeer. Ze is absoluut een afrodisiacum. Ze verlicht woede en schenkt je geborgenheid en vertrouwen. Hierdoor kunnen spanningen losgelaten worden en alles kan zo weer stromen.


5ml

€9,95


combinatie

Heb je behoefte aan een combinatie aan geuren en weet je zelf een heerlijke samenstellen? Laat het ons weten. We maken het graag voor je.
5ml

€12,95biologische essentiele olie GEURspray

sweet love30ml

€7,95

deep passion30ml

€7,95


true connection30ml

€7,95


JADE30ml

€7,95

LING30ml

€7,95


spring time30ml

€7,95biologische stukken zeep

amber zeep

biologisch


per 50 gram

€16,95

lavendel zeep

biologisch


per 50 gram

€12,95


zwarte olijven zeep

biologisch


per 50 gram

€12,95